INTEGRA ELEVADORS SL
INTEGRA ELEVADORS SL

Manteniments d'aparells elevadors.

Solucions en manteniment per tot tipus d'ascensor, marca i model. 

Integra Elevadors ofereix a tots els seus clients un tracte i atenció personalitzada , un servei de qualitat. La nostra feina es basa en la honestitat i el bon servei. Aquests són els pilars essencials dels nostres valors, sense deixar de banda l'aportació de les solucions tècniques més avançades.

 

Disposem dels medis humans i tècnics per poder dur a terme el manteniment d'ascensors tecnològicament més avançats així com dels models clàssics, elèctrics o hidràulics. 

 

La nostra filosofia es basa amb la confiança i la feina ben feta amb uns nivells d'alta qualitat, un sistema de gestió innovador i una resposta ràpida a l'hora de solventar qualsevol tipus d'incidència. 

 

Proposem a tots els nostres clients un estudi de la seva instal.lació que anirà acompayat d'un informe tècnic i d'una proposta econòmica. A totes les nostres futures instal.lacions passem una pre-inspecció de qualitat i ens basem en aquest estudi per ofertar el servei més adient per cada instal.lació i client. Pot sol.licitar un estudi sense cap compromís a través de la pàgina web o al telèfon d'atenció comercial.

 

 

MODALITATS DELS NOSTRES CONTRACTES

 

  • Contracte " BASIC PLUS": Manteniment obligatori de la instal.lació, amb cobertura del petit material i el recanvi de la il.luminació de cabina a partir de 49€/mes+iva.

  • Contracte " CM-PLUS": Manteniment obligatori mensual. Inclou materials que per ús o desgast s'han d'anar substituïnt, sense càrrec al client. A partir de 52€/mes+iva.

  • Contracte " TR+PLUS": Tot risc plus es el nostre contracte per excel.lència. Inclou totes les reparacions. Preu mensual a partir de: 70€/mes+iva.

 

 

  TOTES LES NOSTRES MODALITATS INCLOUEN SENSE CAP CÀRREC

 

  • Servei 24h ,atenció d'avaries i rescat

  • Instal.lació i manteniment de la línia telefònica amb testeig de seguretat cada 72h. 

  • Manteniment del GSM de l'ascensor .

  • Taxa, gestió i liquidació de les despeses per canvi de conservador.

 

 

PER UNA INFORMACIÓ MES DETALLADA I UN PRESSUPOST DEL SEU ASCENSOR NO DUBTI EN DEMANAR UN ESTUDI DEL NOSTRE SERVEI DE MANTENIMENT AL TEL. 973.281.567, 24H 365 DIES A L'ANY. 

 

 

 

 

Per a mes informació:

Assesorament i atenció comercial.

ASCENSORS INTEGRA.

OFICINES, MAGATZEM I TALLER ELÈTRIC.

 

Adreça: Pol. Ind. Camí dels Frares, Carrer F, Parcel.la 53 Nau nº 7.

CP. 25190.

Telèfon 973.281.567. 

Urgències 973.281.567-24H-365 Dies a l'any.

 

 

E-mail de contacte: 

info@integraelevadors.com

 

Pot emplenar el formulari i ens ficarem en contacte amb vostè al mes aviat possible. 

 


 

Pressupost de manteniment o modernització:

Tel. 973.281.567.

De dilluns a divendres

Horari: 08:30h a 19.00h

 

ASCENSORS INTEGRA a les xarxes socials